Tafels

De eettafel
De eettafel neemt een prominente plek in het interieur in.
Het is dé plek om samen te komen met het gezin, familie, vrienden om te eten, te werken, te praten of spelletjes te spelen. Kortom de basis waar het gezinsleven plaats mag vinden.

Vorm & ‘look’
Welke vorm mag uw eetkamertafel worden? De ronde tafel neemt toe in populariteit, maar het hangt af van de kamer of een ronde tafel past in uw huidige inrichting. Ook trending is de boomstamtafel. Deze tafel behoudt de oorspronkelijke vorm van de boom. Geeft een bijzonder effect in iedere woonkamer.

Heeft u al een idee wat voor soort tafel uw wens is, of laat u de tafel ontwerpen door Broekwood? U kunt ook de houtsoort, het materiaal, de poot, de kleur en de afmetingen aangeven. Wij adviseren u graag wat het beste past in uw interieur. Kies met Broekwood voor een unieke op maat gemaakte eetkamertafel van massief hout.

Van wens tot product
Bij Meubelmakerij Broekwood kunt u terecht voor allerlei verschillende stijlen. Qua onderstel zijn er ook verschillende mogelijkheden: hout of staal. Welke tafel past bij u, bij uw interieur en bij uw stijl? In gesprek ontdekken we de mogelijkheden die er zijn en wordt uw idee de tafel die wij creëren. 

Informeer naar de mogelijkheden bij Meubelmakerij Broekwood, bel of mail of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.