Kasten

Uw kast

Een kast op maat past uiteraard precies in uw inrichting qua afmeting en stijl. Dé ideale oplossing om volledig gebruik te maken van de ruimte waarbij zelfs een walk-in-closet tot de mogelijkheden behoort. Massief houten kasten zijn er in vele vormen: een vitrinekast, servieskast, boekenkast, buffetkast maar ook een audiomeubel of tv-kast behoort tot de mogelijkheden bij Meubelmakerij Broekwood.

Door de jaren heen heeft Broekwood alle bestaande stijlen al toegepast. Het is belangrijk dat de kast matcht met de rest van uw inrichting qua stijl: elegant, klassiek, natuurlijk, modern, rustiek of puur. Welke vorm en afmeting u ook wil, wij creëren het.

Een boekenkast, dressoir of televisiekast. Alles is mogelijk: een dressoir met wijnrek, een televisiekast waar de televisie in ‘verdwijnt’. Broekwood maakt het!

Kledingkasten maakt Broekwood ook, evenals schuifwanden inclusief kasten om een grote woonkamer in twee te verdelen. Zo komt het ‘kamer en suite’ weer terug.

Trending is momenteel de combinatie van hout met staal. Dit kan op verschillende manieren verwerkt worden. Hieronder een voorbeeld waarbij de deuren bevestigd zijn op een stalen rails. Geeft een landelijke stoere uitstraling.

Informeer naar de mogelijkheden, kom op afspraak langs in onze showroom, bel of mail. We staan u graag te woord om uw idee werkelijkheid te maken.